Dacă lumea ta interioară este o grădină, cum arată ea acum? Cum ți-ai dori de fapt să arate?

Așa cum ghinda conține în ea întreg stejarul care urmează să crească, gândurile, emoțiile, trăirile pe care le sădim în fiecare moment creează inevitabil realitatea pe care o trăim astăzi, mâine, în săptămânile care vin și se transformă în ceea ce numim „viață”. Pornind de la această metaforă a grădinii îți propun o serie de ateliere practice de lucru cu emoțiile, gândurile și trăirile din prezent. Printr-o conștientizare mai profundă de sine vom urmări să plantăm semințele potrivite pentru noi în acest moment.

Te invit la această serie de ateliere de cunoaștere și armonizare personală, pe care le-am numit „Cultivarea resurselor interioare” / „Growing inner resources”. 

Fiecare atelier este structurat în jurul unei dimensiuni fundamentale a vieții noastre: Emoțiile, Mintea & Gândurile, Corpul & Simțurile și Acțiunile & Comportamentul. Atelierele se vor desfășura în grupuri de lucru cu frecvență lunară. Poți participa la întreaga serie, sau la câte un atelier individual, în funcție de cum simți că îți este necesar.

Vezi aici atelierele viitoare

Înscrierile se pot face prin mesaj aici sau pe adresa de mail din Contact, în limita locurilor disponibile.